07 Haziran 2016 Salı 00:48
Kağıthane'de Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 3 Yaralı

Kağıthane'de bir otomobil, motosikletli 2 kişinin silahlı saldırısına uğradı. Otomobilde bulunan 3 kişiden biri öldü, 2 kişi de yaralandı. Olayda yoldan geçmekte olan bir kişi de hafif yaralandı.

Olay, Nurtepe Mahallesi Osmanpaşa Caddesi üzerinde, saat 19.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, seyir halindeki 34 NL 5356 plakalı otomobile, motosikletli 2 kişi tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Saldırıda araçta bulunan İbrahim Akyıldız (33), Metin Özer (27) ile Kılıç Arslan (17) yaralandı. Yoldan geçmekte olan bir kişi de vücuduna isabet eden kurşunla yaralandı. Durumu ağır olan İbrahim Akyıldız, kaldırıldığı Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer yaralıların tedavisi ise devam ediyor.

Polis saldırıyı gerçekleştiren ve kask takan 2 kişiyi yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Son Güncelleme: 07.06.2016 00:48
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.