13 Haziran 2016 Pazartesi 03:38
Kamyonette Sıkışan Sürücüyü İtfaiye Kurtardı

Bayrampaşa'da sebze yüklü kamyonet, yol kenarına bırakılan TIR römorkuna çarptı. Araçta sıkışan sürücüyü itfaiye kurtardı. Ambulansla hastaneye kaldırılan sürücü tedavi altına alındı. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

Kaza, Otogar - TEM bağlantı yolu üzerinde, saat 02.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, Murat Yıldız'ın (41) kullandığı 34 EAM 61 plakalı sebze yüklü kamyoneti, TEM otoyolu istikametinde ilerlediği sırada plakası alınamayan bir TIR sıkıştırdı. Yıldız, TIR'a çarpmamak için direksiyonunu kırdı. Kontrolden çıkan kamyonet yol kenarına bırakılan TIR römorkuna arkadan çarptı. Kazayı gören vatandaşlar durumu polis, itfaiye ve sağlık ekibine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, araç içerisinde sıkışan sürücüyü çıkartarak sağlık ekibine teslim etti. Murat Yıldız ilk müdahalesinin ardından ambulansla Bezmi Alem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza yapan kamyonet ise içerisindeki malzemeler boşaltıldıktan sonra çekici vasıtasıyla olay yerinden kaldırıldı.

Kaza yapan sürücünün yakını olduğunu belirten Ömer Demirdelen, yeğeninin kullandığı kamyonetin başka bir araç tarafından sıkıştırıldığını ve kazaya sebep olduğunu öne sürdü. Demirdelen, yol kenarına bırakılan TIR römorkuyla ilgili de herhangi bir uyarıcı bulunmadığını söyledi. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

Son Güncelleme: 13.06.2016 03:38
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.