03 Mayıs 2016 Salı 16:23
'Kariyer Günleri' 5 Mayıs'ta Başlıyor

 Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Kariyer Günleri 5-6 Mayıs 2016 tarihinde Haliç Yerleşkesinde gerçekleştirilecek.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, 5-6 Mayıs tarihlerinde, Kariyer, Girişimcilik ve Mesleki Test Merkezi organizasyonunda düzenlenecek "Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Kariyer Günleri"ne 100'ün üzerinde firma katılım sağlayacak.

Öğrencilerin mesleki anlamda gelişimlerine katkı sağlamak ve sektörü yakından tanımalarına destek olmak amacıyla düzenlenen etkinlikte sektör yetkilileriyle bir araya gelecek olan öğrenciler kariyerlerini belirleme yolunda önemli katkılar elde edecek.

Açıklamada yer alan bilgilere göre, "İş dünyası kahramanını bekliyor" sloganıyla hazırlanan iki günlük etkinlikte iş ve staj fırsatlarıyla beraber eş zamanlı paneller, workshoplar, sanal gerçeklik deneyimi, robot şov ve kaçış oyunu da yer alacak, sürpriz hediyeler ve eğitim fırsatları sunulacak.

Son Güncelleme: 03.05.2016 20:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.