03 Haziran 2016 Cuma 14:23
Karşıyaka Mahallesi Muhtar Evi Hizmete Açıldı

Şanlıurfa Karaköprü Belediyesi tarafından merkez Karşıyaka Mahallesi'nde yaptırılan muhtar evi hizmete açıldı. Açılışta konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Başkan Metin Baydilli, "Muhtarlarımız her zaman bizim için kıymetli ve değerlidir." dedi.

Düzenlenen açılış törenine; Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları, Karaköprü Belediye Meclis üyeleri, Şanlıurfa Muhtarlar Dernek Başkanı İbrahim Halil Haktankaçmaz, Karaköprü'de bulanan merkez mahalle muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, muhtarları her zaman önemsediklerini belirterek, "Karşıyaka Mahalle Muhtarlığımızın muhtarlık açılışını gerçekleştiriyoruz. Tabi muhtarlarımız gerçek demokrasiyle seçilen mahallesini en iyi şekilde temsil eden mahallenin sorunlarıyla birebir ilgilenen ve sorunları belediyemize bildiren ve belediye nezdinde beraberce bu sorunları çözen birimlerdir. Bu konuda biz muhtarlarımızın yanındayız olmaya da devam edeceğiz bunun en büyük göstergesi bugün Karşıyaka Mahallemize muhtarlığımızı yapmamızla oldu." dedi.

Başkan Baydilli, şöyle devam etti: "Mahalle Muhtarımızın hizmetlerini en iyi şekilde yerine getirebilmesi için yeni bir muhtar evi yaptık ki vatandaşlarımızın burada işlerini daha rahat bir şekilde görsün buradaki vatandaşlarımızın memnuniyetini en yüksek seviyeye getirsin muhtarlarımız her zaman bizim için kıymetli ve değerlidir. Muhtarlarımızın tarihine baktığımız zaman 187 yıllık bir geçmişi vardır. Osmanlıdan bu yana muhtarlar hep vardır ve her zaman için hizmet için ellerinden geleni yapmışlardır. Ben buradan Karşıyaka Mahalle Muhtarımıza Karşıyaka Mahallesi'nde yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum yeni muhtar evinin hayırlı olmasını diliyorum."

Şanlıurfa Muhtarlar Derneği Başkanı İbrahim Halil Haktankaçmaz ise mahalle muhtarlarının belediye başkanın mahalledeki gözü, kulağı ve sesi olduğunu belirterek, Karşıyaka Mahallesi'ne muhtar evi kazandıran Başkan Metin Baydilli'ye teşekkür etti.

AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy da AK Parti'nin ak belediyesi olan Karaköprü Belediyesi'nin vatandaşlara büyük hizmetler yaptığını söyledi.

Karşıyaka Mahalle Muhtarı Halil Fırat Gök ise muhtar evini yaptırdığı için Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye teşekkür etti.

Konuşmaların ardından, muhtar evinin açılışı gerçekleştirildi.

Karşıyaka Mahallesi Muhtar Evi Hizmete Açıldı

Karşıyaka Mahallesi Muhtar Evi Hizmete Açıldı

Karşıyaka Mahallesi Muhtar Evi Hizmete Açıldı

Son Güncelleme: 03.06.2016 14:23
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.