08 Haziran 2016 Çarşamba 12:33
Kepez Ramazan Şenlikleri'ne Terör Olayları Nedeniyle 3 Gün Ara Verildi

Antalya'nın merkez ilçelerinden Kepez Belediyesi tarafından her yıl büyük bir coşkuyla düzenlenen Ramazan Şenlikleri'ne, ülkemizde yaşanan terör olayları sebebiyle, üç gün ara verildi.

Kepez Belediyesi Spor Tesisleri'nde büyük bir organizasyon ile gerçekleşen Ramazan Şenlikleri'nde, ülkemizde yaşanan terör olayları sebebiyle konser ve hemşehri derneklerinin etkinlikleri iptal edilirken, yerine Kur'anı Kerim okunarak, şehitlerimiz anıldı. Osman Gök ve Osman Küçükaydın hocalar tarafından gerçekleştirilen Kur'anı Kerim tilavetinin ardından şehitlerimiz için dualar edildi. İlahilerle devam eden program, şenlik alanını dolduran vatandaşlardan da ilgi gördü. Eğlencenin yaşanan üzücü olaylar nedeniyle ertelendiği şenlik alanında, ülkede yaşanan üzücü olaylarda şehit olan vatandaşlar anılarak, ailelerine sabır duaları edildi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de yaşanan olaylarda hayatını kaybeden vatandaşlara rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır diledi.

Ramazan Şenlikleri, üç gün ertelemenin ardından, 11 Haziran Cumartesi akşamı ünlü sanatçı Ferhat Göçer konseri ile programına devam edecek.

Son Güncelleme: 08.06.2016 12:33
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.