03 Haziran 2016 Cuma 16:43
Kılıçdaroğlu, Yöresel Kıyafetleriyle Pamuk Tarlasında Çapa Yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Adana Tarımına Sahip Çıkıyor" gündemli bir günlük program için Adana'ya geldi.

Sabah toplantısını Tarım STK'larıyla yapan Kılıçdaroğlu ardından Adana'nın Karataş ilçesine geçti. İlçe turunda Adana'nın Karataş İlçesi Belediye Başkanı CHP'li Boğaçhan Ünal ve partililer tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu'na, kebap ve tatlı ikram edildi.

Kemal Kılıçdaroğlu, sahil kenarında otobüsün üzerinden halka hitap etti. Kılıçdaroğlu, "Ne yaparlarsa yapılsınlar biz CHP olarak hukukun üstünlüğünü sağlayacağız. Biz CHP olarak kadın erkek eşitliğini sağlayacağız. Ne yaparlarsa yapsınlar CHP olarak medya özgürlüğünü sağlayacağız. Ne yaparlarsa yapsınlar yargının bağımsızlığını sağlayacağız." diye konuştu.

TARLADA ÇAPA YAPTI

Kemal Kılıçdaroğlu, daha sonra Yemişli köyündeki bir pamuk tarlasına giderek, eline kazmayı alıp çapa yaptı. Tarım işçileriyle görüşüp onlarla tokalaşıp sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Kılıçdaroğlu'na, 8 köşeli Adana şapkası hediye edildi. Tarım işçileri ile köylüler, büyük ilgi gösterdikleri CHP lideri ile selfie ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Kılıçdaroğlu'nun şapkanın yan ısıra beyaz gömlek ile siyah yelek giymesi de dikkat çekti.

Ardından köy kahvesine giden Kılıçdaroğlu, burada da vadandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinledi. İlçe turunun ardından "Adana Tarımı ile buluşuyor" toplantısına katılan Kılıçdaroğlu, akşam onuruna verilecek yemeğe katılacak, ardından Hatay'a geçecek.

Son Güncelleme: 03.06.2016 16:43
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.