08 Haziran 2016 Çarşamba 11:33
Kilis Bu Sefer Uçaksavar Mermilerinin Hedefi Oldu

Suriye'den Kilis'e atılan roket mermilerinin ardından bu defa da Doçka marka uçaksavarlarla ateş açılması sonucu çok sayıda mermi okula, evlere ve sokaklara isabet etti.

Kilis kent merkezine saat 08.15 sıralarında Suriye'den ateşlendiği tahmin edilen Doçka uçaksavar mermileri, Dereboyu Caddesi Osmangazi Mahallesi üzerindeki Ferahlı, Bayraktar, Ali Kudeyt sokaklarında bulunan evlere isabet etti. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken mermiler Mehmet Uluğcan Ortaokulu'nun duvarına da isabet etti. Vatandaşlar panik yaşarken olay yerine çok sayıda polis ekibi ile olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi. Düşen Doçka mermilerinin sayısının net olmamakla birlikte 20 civarında olduğu öğrenildi.

Olayın ardından İl Emniyet Müdürü Candemir Özdemir de olay yerine gelerek vatandaşlardan bilgi aldı.

Evine mermi isabet eden Selahattin Yılmaz, "Sabah saat 08.10 sıralarında aşırı silah sesi duyduk ve panik olduk. Evimizin bahçesine çıktığımızda yerde bir mermi gördük. Çok şükür can kaybı olmadığı için kendimizi şanslı hissediyoruz." dedi.

Son Güncelleme: 08.06.2016 11:33
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.