22 Şubat 2018 Perşembe 14:39
Kırşehir’de köy pazarı yapımı tamamlandı

Kırşehir Belediyesi, kapalı pazar yeri yanında ’köylü pazarı’ alanının yapımını tamamladı.

Kapalı pazar yerinin yan tarafına yapılan, köylü pazar yeri yapımının tamamlandığını söyleyen Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kırşehir halkına en iyi hizmeti sunmayı amaçladıklarını belirtti.

Kapalı pazar yerinin yan tarafında yapımı tamamlanan köylü pazarında köylerden sebze meyve getirenlerin daha güzel bir ortamda ürünlerini satabileceklerini şöyle anlattı:

"Yeni yaptığımız kapalı pazar yerinde, hem pazarcı esnafımız hem de köylerinden bin bir emekle ürettikleri ürünleri pazara getiren köylü üreticilerimizin daha rahat ve stabil ortamda ürünlerini sergilemelerini sağladık.

Köylülerin şehir merkezine getirdikleri ürünleri daha sağlıklı ortamda satmaları için köylü pazarını yaptık. Vatandaş gönül rahatlığı ile ürün alabilecek. Kırşehir Pazar ve Pazartesi günleri köylülerimiz, şehir merkezine gelerek köylerinde ürettikleri süt, peynir, yoğurt, yumurta ve yağ gibi ürünleri gelişi güzel, sağlıksız ortamlarda satışa sunuyorlardı.

Buna bir son vermek istedik. Kapalı pazar yerinin yanına güzel bir pazar yeri yaptık ve köylülerimizi kapalı pazar yerinin yanına taşıyacağız. Bundan sonra köylülerimiz ürettikleri ürünleri, köylü pazar yerinde Kırşehirlilerle buluşturacak. Hem köylülerimiz için hem de vatandaşlarımız için güzel, nezih, sağlıklı bir ortamda satış yapma ve alışveriş yapma imkânı olacak" dedi.

Son Güncelleme: 08.02.2019 19:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.