07 Haziran 2016 Salı 10:33
Kızılay, Evi Yanan Aileye Yardım Etti

Diyarbakır'ın Hani ilçesinde, geçtiğimiz hafta evi yanan Avdak ailesine, Kızılay Derneği yardım eli uzattı. Dernek aileye gıda ve beyaz eşya yardımında bulundu.

Kızılay Hani ilçesi Şubesi, çalışmalarını sürdürüyor. Diyarbakır'ın Hani ilçesinde evi yanan Avdak ailesine, Kızılay Derneği sahip çıktı. Dernek başkanı Ali Aktay, aileye gıda yardımının yanı sıra mutfak seti ve beyaz eşya yardımında bulunduklarını söyledi. Mağdur ailelerin her zaman yanında olduklarını dile getiren Aktay, canla başla çalıştıklarını ve çalışacaklarını kaydetti. Evi yanan aileye geçmiş olsun dileklerinde bulunan Aktay, sözlerini şöyle sürdürdü: "Allah kimseyi bu yolla imtihan etmesin. Umarım bir daha böyle bir felaketle karşılaşmazlar. Biz Kızılay olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Kızılay'ın sadece böyle afetlerde değil normal zamanlarda da ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım elini uzattığını herkes biliyor. Tüm halkımızı bu konuda duyarlı olmaya davet ediyoruz."

Son Güncelleme: 07.06.2016 10:33
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.