22 Şubat 2018 Perşembe 11:22
Kültür Merkezi ve Kütüphane’nin konsept projesi hazırlandı

Kastamonu’nun Honsalar Mahallesinde bulunan eski belediye binasının bulunduğu alana Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Kastamonu Belediyesi arasında imzalanan ortak protokol neticesinde inşa edilmesi planlanan Kültür Merkezi ve Kütüphanenin projesi hazırlandı. Tarihi dokuya uygun olarak hazırlanan proje Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ın Ankara’ya yaptığı ziyarette onaylanırken çalışmaların en kısa zamanda başlayacağı öğrenildi.

Tarihi ve kültürel alanda yaptığı çalışmalarla Kastamonu’nun zenginliğini gün yüzüne çıkartan Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, “İlimizin önemli eksikliklerinden biri olan tarihimize uygun ve şehrimize yakışır bir Kültür Merkezi ve Kütüphane projesi en kısa zamanda hayata geçecektir. Türk Dünyası Kültür Başkenti unvanına sahip olan Kastamonu’muza, bu bağlamda kazandırılan kalıcı eserlerden biri olacak Kültür Merkezi ve Kütüphane projemiz tarihi dokuya uygun olarak inşaa edilecektir. Bu önemli projenin ilimize kazandırılmasında bizlere daima destek veren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakanımız Binali Yıldırım’a ve Kültür ve Turizm Bakanımız Numan Kurtulmuş’a şükranlarımı sunuyor, Kültür Merkezi ve Kütüphane projemizin ilimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Son Güncelleme: 08.02.2019 19:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.