22 Şubat 2018 Perşembe 16:50
Kütüphane kültürü panelde ele alınacak

Sakarya Büyükşehir Şubat Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında "Babamın Kitapları ya da Bir Kütüphaneyle Büyümek" konulu panel düzenlenecek.

Şubat ayı Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında "Babamın Kitapları ya da Bir Kütüphaneyle Büyümek" konulu program 23 Şubat Cuma günü saat 19.00’da AKM’de gerçekleştirilecek. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, "Şubat Kültür Sanat Etkinliklerimiz 23 Şubat Cuma günü gerçekleştirilecek ‘Babamın Kitapları ya da Bir Kütüphaneyle Büyümek’ konulu panel ile devam edecek. AKM’de düzenlenecek programa Prof. Dr. Ümit Meriç, Ahmet Murat ve Yusuf Kot konuşmacı olarak katılacak. Programda katılımcılara Nihayet Dergisi Ocak 2018 sayısı hediye edilecek. Nihayet Dergisi işbirliğiyle saat 19.00’da başlayacak etkinliğe tüm kültür sanat dostları davetlidir" ifadelerine yer verildi.

Son Güncelleme: 22.02.2018 19:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.