11 Haziran 2016 Cumartesi 14:03
Lastik Patladı, Sürücü Bariyere Sıkıştı

Maltepe'de, seyir halindeki motosikletin lastiği patlayınca sürücüsü ölümden döndü. Devrilen motosikletten düşen sürücü, yol ortasındaki demir bariyerlerin altına sıkıştı. Ağır yaralanan şahsı vatandaşlar ile sağlık ekipleri kurtardı.

Kaza, saat 13.00 sıralarında E-5 karayolu Kartal istikametinde meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre; orta şeritte seyir halinde olan Volkan K.'nın kullandığı motosikletin ön lastiği patladı. Bu sırada kontrolden çıkan motorsiklet üzerinde düşen Volkan K. metrelerce sürüklenerek iki yol arasındaki demir bariyerlerin altına girdi. Ağır yaralanan şahsın yardımına yoldan geçen sürücüler koştu. Daha sonra da sağlık ve polis ekipleri olay yerine geldi. Başında kask bulunan sürücü bariyerlerin altından güçlükle çıkartılarak ambulansa konuldu. Kartal Dr .Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralı tedavi altına alındı.

Kaza anını anlatan bir vatandaş, "Seyir halinde giderken lastiği patladı. Motor devrilince sürücü yere düştü. Bariyerlerin altına girdiğini gördüm." dedi.

Kaza nedeniyle E-5'te bir süre trafik yoğunluğu da yaşandı. Yaralının hastaneye götürülmesinden sonra yol normale döndü.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Son Güncelleme: 11.06.2016 14:03
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.