05 Haziran 2016 Pazar 12:33
Lice'de Sokağa Çıkma Yasağı Kaldırıldı

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik başlatılan operasyon sona erdi. Operasyon sırasında halk can ve mal güvenliği sebebiyle Lice'nin 10 mahallesinde ilan edilen sokağa çıkma yasağı kaldırıldı.

Konu ile ilgili Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamada şöyle denildi: "Lice ilçesinde dağlık ve ormanlık alanda faaliyet yürüten BTÖ mensuplarına yönelik Lice ilçesi kuzeyi, Üçdamlar, Güldiken, Yaprakköy, Yorulmaz, Kılıçlı, Bayırlı, Yünlüce, Gürbeyli, Akçabudak ve Baharlar mahalleleri arasında kalan bölgede operasyon icra edilmiştir. Operasyon icra edilen bölgelerde halkın can ve mal güvenliğini sağlamak maksadıyla, 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 11/C maddesi gereğince, sivil vatandaşların zarar görmemesi amacıyla 04 Haziran 2016 Cumartesi günü saat 10.30'den itibaren duyurulan yasaklama kararı 05 Haziran 2016 Pazar günü saat 05.00'dan itibaren kaldırılmıştır. Vatandaşlarımıza kendilerinin can ve mal güvenliğinin sağlanması için uygulanan yasağa uydukları için teşekkür ederiz."

Son Güncelleme: 05.06.2016 12:33
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.