10 Haziran 2016 Cuma 13:08
Maroon 5 Antalya'yı Salladı

EXPO 2016 Antalya'da konser veren Amerikalı rock grubu Maroon 5 unutulmaz bir gece yaşattı. Maroon 5'in konseri için kır aktivite alanına 2 bin 100 metrekare büyüklüğünde Avrupa'nın en büyük sahnesi kuruldu.

EXPO 2016 Antalya dünya yıldızlarının konserlerine ev sahipliği yapmayı sürdürüyor. EXPO 2016'da, İngiliz Stomp grubu, İspanyol tenor Jose Carreras, Fransız soprano Emma Shapplin, Level 42 ve İngiliz grup Simply Red'in ardından dünyaca ünlü Grammy ödüllü Maroon 5 konser verdi.

Konserden saatler önce EXPO 2016 Antalya sergi alanına gelen müzikseverler kır aktivite alanını doldurdu. Türkiye'nin farklı kentlerinden konser için gelen binlerce kişi konser boyunca büyük bir coşku yaşadı. Tatil için kentte bulunan turistler ve Antalya'da yaşayan yabancılar da konseri izleyenler arasındaydı.

AVRUPA'NIN EN BÜYÜK SAHNESİ KURULDU

Maroon 5 konseri için kır aktivite alanına 2 bin 100 metrekare büyüklüğünde Avrupa'nın en büyük sahnesi kuruldu. Dev sahnede 600 metrekarelik led ekran ve 700 robot ışık kullanıldı. Işık ve görsel şovlarla desteklenen konsere gelen çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu on binlerce kişi grubun şarkılarıyla coştu. Vokalde Adam Levine, gitarda James Valentine ile Jesse Carmichael, bas gitarda Michael Madden, davulda ise Matt Flynn'den oluşan grup konsere hit şarkıları "Animals" ile başladı. Grubun solisti Adam Levine, konser boyunca "Sunday Morning', "Sugar', "Moves Like Jagger" gibi sevilen parçalarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Günler öncesinden bilet alıp konsere gelenler unutulmaz bir gece yaşadı. Konseri izleyenler arasında sanatçı Burcu Güneş, ünlü fotoğrafçı Nihat Odabaşı da yer aldı.

KONSERLER SÜRECEK

11 Haziran'da dünyanın en önemli ateşli dans ve gösteri topluluğu Phoenix Fire Dancers grubu kongre merkezinde gösteri yapacak. 14 Haziran'da "In the army now" parçasıyla 80'lere damga vuran Status Quo kır aktivite alanında konser verecek. 24 Haziran'da kongre merkezinde illüzyon gösterileriyle izleyenleri hayrete düşüren "Magicians Without Limit'in şovu yer alacak. "Red red wine" şarkısıyla bilinen İngiliz reggae grubu UB 40, 25 Haziran'da, dünyanın sayılı DJ'leri arasında bulunan ve dünyanın en büyük sanatçılarına remix yapan DJ Afrojack ise 26 Haziran'da kır aktivite alanında hayranlarıyla buluşacak.

Son Güncelleme: 10.06.2016 13:08
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.