10 Haziran 2016 Cuma 15:33
Müezzinoğlu Vezneciler Esnafını Ziyaret Etti

Eski Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Cuma namazının ardından Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ile birlikte patlamanın meydana geldiği Vezneciler'de esnafı ziyaret etti.

Cuma namazını geçtiğimiz Salı günü polise karşı yapılan bombalı saldırıda zarar gören Şehzadebaşı Cami'nde kılan Mehmet Müezzinoğlu, namazın ardından esnafı ziyaret etti. Hayata kaldığı yerden devam etmeye çalışan bölge esnafına geçmiş olsun dileklerini ileten eski bakan, bombalı saldırını yaşandığı alan da dua etti.

Kısa bir açıklama yapan Müezzinoğlu, "Bütün milletimizin başı sağ olsun. Şehitlerimizin mekanı cennet olsun. Ailelerine sabırlar diliyoruz. Esnaf dostlara geçmiş olsun diyorum. Rabbim bu milleti bu tür eylemlerden korusun. Son 8-10 aydır milletimiz bu hain çetelerin eylemlerinde ağır bedeller ödedi. Ama milletimiz birlik ve beraberlik içinde. Bu dik duruşumuz bunları kendi kazdıkları çukurlara gömecektir. En ağır bedelleri ödeterek terörü bu ülkenin gündeminden en kısa zamanda çıkaracağız. Burada en büyük gücümüz milletimizdir. Az önce esnafımızı gezdik. Esnafımız dimdik ve teröriste karşı duruşuyla geleceğe umutla ve güvenle bakışıyla son derece saygın ve dirayetli bir duruşu var. bunu Ankara'da, Bursa'da, Midyat'ta da gördük. Bu milletin vatana ve bayrağa bağlılığı, kardeşlik duygularının gücünü asla bu eylemler bozamayacaktır." dedi.

Mustafa Demir ise yaptığı konuşmada esnafın dik duruşuna vurgu yaptı. Patlamanın ardından bölge esnafının sadece şehitler için üzüldüğünü söyleyen Demir, "Patlamanın olduğu gün hemen arkasından ziyaret ettiğimiz insanlarımızın tek bir düşüncesi vardı. O da şehitlerimizdi. Kendilerini, işlerini, asla düşünmüyorlardı. Bunu çok vakur bir şekilde karşıladılar. Aynı vakurluk devam ediyor. Normal hayatlarına dönmek için gayret gösteriyorlar. Bu birlik ve bütünlük içinde hiç kimse bu ülkenin geleceğiyle oynayamaz." diye konuştu.

Müezzinoğlu Vezneciler Esnafını Ziyaret Etti

Müezzinoğlu Vezneciler Esnafını Ziyaret Etti

Müezzinoğlu Vezneciler Esnafını Ziyaret Etti

Müezzinoğlu Vezneciler Esnafını Ziyaret Etti

Son Güncelleme: 10.06.2016 15:33
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.