22 Şubat 2018 Perşembe 13:43
Muhtardan Başkan Ceylan’a pankartlı teşekkür

Köyceğiz Belediyesince, ilçe genelinde kilitli parke taşı çalışmaları devam ediyor.

Köyceğiz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından vatandaşların yazın tozlu, kışında çamurlu ve çukurlu yollarda yaşadıkları mağduriyeti önlemek amacıyla Hamitköy Mahallesinde kilitli parke taşı döşeme yol yapım çalışmaları sürdürülüyor.

Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, “vatandaşlarımızın yaşam standartlarını artırmayı ve sokakların daha modern bir üstyapıya sahip olmasını amaçlayan hizmetlerimize devam ediyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri belirlenen program dâhilinde kilitli beton parke taşı döşeme işlemine devam edecek” dedi.

Yapımı başlanan çalışmaları, Hamitköy Mahalle sakinleri de memnuniyetle karşıladı. Mahalle muhtarı pankart yaptırarak Başkan Ceylan’a teşekkür etti.

Hamitköy Mahallesi Muhtarı Hasan Sert imzası ile mahalleye asılan pankartta şu ifadeler yer aldı; “Belediye Başkanımız Sayın Kamil Ceylan’a yollarımızı ve parkelerimizi yaptıkları için Hamitköy Mahallesi adına teşekkür ederiz.”

Son Güncelleme: 08.02.2019 20:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.