01 Temmuz 2016 Cuma 14:08
Munzur Festivalinin Tarihi Belirlendi

TUNCELİ (AA) - Tunceli'de belediye ve çeşitli sivil toplum kuruluşları tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Munzur Kültür ve Doğa Festivalinin. 28-31 Temmuz tarihlerinde yapılacağı bildirildi.

Tunceli Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Munzur Kültür ve Doğa Festivaline ilişkin düzenlenen toplantıların sona erdiği belirtildi.

Toplantı sonrasında tüm Dersim dostlarına Tunceli Belediye Başkanı Mehmet Ali Bul'un çağrıda bulunduğu belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Tunceli Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ve yıl 16. düzenlenecek Munzur Kültür ve Doğa Festivali "dirliğimiz dirliğimizdir, dirliğimiz barışımızdır, doğama, kültürüme ve irademe dokunma" şiarıyla yapılacak. Dersim'e gelerek kültür, inanç, doğa ve geleneklerine sahip çıkma çağrısında bulunuyoruz. Bu yılki festivalimizde konser ve müzik dinletileri olmayacak, sadece kutsal mekanlara ziyaret ve paneller şeklinde gerçekleştireceğiz."

Toplantının ardından oluşturulan festival tertip komitesinin, bugün festival için Tunceli Valiliğine başvuruda bulunacağı kaydedildi.

Son Güncelleme: 22.08.2016 17:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.