03 Haziran 2016 Cuma 12:23
Oğlunun Yakalanması İçin Polise Yol Gösterdi

Ankara ve İstanbul'da toplam 3 cinayetten aranan Atalay F'nin THY'de pilot olan babası İlhan F, oğluyla ilgili bilinmeyenleri polise anlatıp yakalanması için yol gösterdi. Oğlunun seri cinayetler işlemesine anlam veremediğini söyleyen İlhan F'nin polise, "Çok şaşkınım. Oğlum bu hale nasıl geldi anlayamıyorum." dediği öğrenildi.

Tuzla'da Tarih öğretmeni Fatma Kayıkci'nin de arasında bulunduğu 3 kişinin öldürülmesinin faili olarak aranan Atalay F'nin babası İlhan F, dün polisin daveti üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gitti. Pilot olduğu için il dışında olan dün akşam saatlerinde emniyete giden İlhan F, polisin sorularına samimi bir şekilde cevap verdi.

Oğluyla ilk cinayeti işlediği günden beri görüşmediğini söyleyen İlhan F'nin polise "Bu yaşananlara anlam veremiyorum. Çok şaşkınım. Oğlum bu hale nasıl geldi anlayamıyorum. Bu kadar cani olacak neler yaşadı, neler düşündü bilemiyorum. Çünkü oğlum bizimle de görüşmüyor. İlk cinayeti işlediği söylenen tarihten bu yana kendisiyle görüşmedim. Ne yapar ne eder nereye gider bilmiyorum. Çevremizden kimseyle de irtibata geçmedi" dedi.

Cinayet Bürosu'nun deneyimli dedektifleri, İlhan F'ye Atalay F'nin psikolojik durumundan görüşüp görüşmediklerine kadar çok çeşitli kategorilerde sorular sordu. İlhan F, oğlunun yakalaması için polisin bütün sorularına en ayrıntısına kadar yararlı olacak şekilde cevaplandırdı. 5 saat boyunca polise bilgi veren Ilhan F, saat 21.00 sıralarından emniyetten ayrıldı.

İşte İlhan F'ye sorulan sorulardan bazıları:

Oğlunuzun psikolojik durumu hakkında ne biliyorsunuz?

Atalay, zor zamanlarda nerelere gider?

Samimi olduğu kişiler var mı?

Oğlunuzun bildiğiniz bir sıkıntısı var mıydı?

Oğlunuzun sizinle arası nasıldı?

Oğlunuzla en son ne zaman görüştünüz?

Yurtdışına kaçmayı düşünse hangi ülkeye gider?

Hadımköy'de kiralık depodan haberiniz var mıydı?

Deponun parasını kim ödüyordu?

Son Güncelleme: 03.06.2016 12:23
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.