06 Haziran 2016 Pazartesi 12:58
Öğrencilerden Ölen Öğretmenlerine Duygu Yüklü Mektup

Hatay'ın İskenderun ilçesinde 5 Temmuz İlköğretim Okulu velilerinin organize ettiği günübirlik gezi dönüşü yaşanan kazada hayatını kaybeden ilkokul öğretmeni Ahmet Cebeci'nin öğrencileri, okula gelerek öğretmenleri için yazdıkları mektubu okudu.

5 Temmuz İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencilerinin sıraları bu gün boştu. Veliler ve öğretmenler sınıfta duygu dolu anlar yaşarken, öğrenciler de okul dışında öğretmenleri için yazdıkları son mektubu okudu. 5 Temmuz İlköğretim Okulu öğrencisi Aşina Bedir, hazırladığı mektupta kalbin içerisine öğretmeni Ahmet Cebeci'nini ismini yazarak, "Öğretmenimizi çok seviyoruz. Nasıl oldu böyle bir şey çok üzgünüz hala inanamıyoruz." dedi. 4-G sınıfı öğrencisi Sultan Dönmez de "Hocalarımızı ve arkadaşlarımızı böyle bir kazada kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Onları çok seviyoruz ve hiçbir zaman unutmayacağız." ifadelerini kullandı.

Okul bahçesinde öğrenci ve velilerin bekleyişleri devam ediyor.

Son Güncelleme: 06.06.2016 12:58
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.