06 Haziran 2016 Pazartesi 15:08
Okul Gezisindeki Kazada Ölen Anne Kız Toprağa Verildi

İskenderun'da 5 Temmuz İlkokulu velilerinin organize ettiği günübirlik Aslantaş Milli Parkı gezisi sırasında öğrenci ve velileri taşıyan midibüsün sulama kanalına devrilmesi sonucu hayatını kaybedenler dualarla son yolculuklarına uğurlandı.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın da katıldığı cenaze töreninde kazada hayatını kaybedenlerin yakınları tabut başında gözyaşlarına boğuldu. 14 kişinin hayatını kaybettiği olayda öğretmen Ahmet Cebeci'nin cenazesi Giresun'a gönderilirken, Feruşen Esen'in cenazesi ise Diyarbakır'a gönderildi. 12 kişi de İskenderun'a bağlı Karaağaç ve Buluttepe mezarlıklarında toprağa verildi.

ANNE VE KIZIN CENAZE NAMAZINA BAKAN AKDAĞ KATILDI

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Kaptan Mehmet Paşa Camisi'nde Nur Seviner ve kızı Nehir Uludağ'ın cenaze namazına katıldı. Şehir merkezinde bulunan Kaptan Mehmet Paşa Camisi'ne akın eden vatandaşlar, talihsiz kazada hayatını kaybeden anne ve kızı için dualar etti. Öğle namazına müteakip Hatay İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, merhume Nur Seviner ve kızı Nehir Uludağ'ın cenaze namazını kıldırdı.

Aile yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulunan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, daha sonra cenazeden ayrılarak, aynı kazada hayatını kaybeden diğer aileleri ziyaret etti.

Son Güncelleme: 06.06.2016 15:08
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.