06 Haziran 2016 Pazartesi 10:43
Okul, Kaza Nedeniyle Tatil Edildi

Osmaniye'de midibüsün sulama kanalına düşmesi sonucu meydana gelen kaza nedeniyle İskenderun 5 Temmuz İlköğretim Okulu tatil edildi.

Osmaniye'de midibüsün sulama kanalına düşmesi sonucu 14 kişinin öldüğü ve 20'den fazla kişinin yaralandığı olayın ardından İskenderun şehir merkezinde bulunan 5 Temmuz İlköğretim Okulu'na sabah saatlerinde servislerle gelen öğrenciler evlerine geri gönderildi.

Hatay'ın İskenderun ilçesinden gezi amacıyla Osmaniye'ye giden ilkokul öğrencileri ile öğretmen ve velileri taşıyan midibüs, dün meydana gelen trafik kazası sonucu Osmaniye-Kozan karayolu Cevdetiye köyü yakınlarındaki DSİ'ye ait sulama kanalına düştü. Meydana gelen olayda 14 kişi hayatını kaybederken 20'den fazla kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Otopsileri tamamlanan cenazelerin bir kısmı İskenderun Devlet Hastanesi'ne getirildi.

Sabah saatlerinde okula gelen öğrenciler ise görevliler tarafından geri gönderildi. Okulun tatil edildiğini haber alan öğrenciler, arkadaşlarını kaybetmenin üzüntüsü ile evlerine geri döndü. 5 Temmuz İlköğretim Okulu öğretmen ve idarecileri ise okulun kapısında acı olay karşısında birbirlerine sarıldı.

Son Güncelleme: 06.06.2016 10:43
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.