03 Haziran 2016 Cuma 22:08
Operasyonların Tamamlandığı Nusaybin'de Güvenlik Güçlerinin Morali Üst Seviyede

Mardin'in Nusaybin ilçesinde 14 Mart'ta sokağa çıkma yasağının ardından PKK'lı teröristlere karşı yürütülen operasyon tamamlandı. Operasyona katılan güvenlik güçlerinin moral ve motivasyonunun üst seviyede olduğu görüldü.

Nusaybin'de PKK'lı teröristlerce açılan çukurların kapatılması, kurulan barikatların kaldırılması, tuzaklanan patlayıcıların imhası ve kamu düzeninin yeniden tesis edilmesi için başlatılan operasyon tamamlandı. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve emniyet unsurlarının katılımıyla gerçekleştirilen operasyonda, bölücü terör örgütü PKK'ya ağır darbe vuruldu. Operasyonlarda 496 terörist etkisiz hale getirildi, 508 barikat kaldırıldı, 52 çukur kapatıldı, 1258 el yapımı patlayıcı imha edildi.

Operasyonlara katılan güvenlik güçlerinin moralinin yerinde olduğu görüldü. Operasyonların ardından paylaşılan bir videoda emniyet güçleri, Türk bayrağını öpüp başına koyarak, motivasyonlarının üst seviyede olduğunu gösteriyor.

Son Güncelleme: 03.06.2016 22:08
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.