11 Haziran 2016 Cumartesi 13:28
Poroşenko: Erdoğan'a Minnettarım

Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko, Lviv şehri yakınındaki çöplükte çıkan yangın için Türkiye'nin söndürme uçağı gönderme teklifinden dolayı minnettarlığını iletti.

Twitter hesabından bir açıklama yapan Poroşenko, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yangın söndürme uçağı gönderme teklifinden dolayı minnettar olduğunu kaydetti. Poroşenko açıklamasında, şu ifadelere yer verdi: "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Lviv yakınlarında çıkan yangının söndürülmesinde Ukrayna'ya yardım için özel uçak (yangın söndürme uçağı) göndermeye hazır olduğu için minnettarım. Dost kara günde belli olur."

Geçen ay sonunda Lviv şehri yakınında bulunan Griboviçskoy çöplüğünde yangın başlamış, yangının söndürülmesi için dün bölgede olağanüstü hal ilan edilmişti.

Son Güncelleme: 11.06.2016 13:28
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.