06 Haziran 2016 Pazartesi 14:13
Rektör Prof. Dr. Şahin Şampiyonlarla Buluştu

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu programında yer alan şampiyonalarda Selçuk Üniversitesi'ni temsil ederek dereceye giren ve madalya alan öğrenciler, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin'i ziyaret etti.

Üniversite Senato Odası'nda gerçekleşen ziyarete sporcularla birlikte Selçuk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Bozkurt Ataman, Rektör Danışmanı ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Hakan Salim Çağlayan, antrenörler Doç. Dr. Yalçın Kaya, Doç. Dr. Hayri Demir, Doç. Dr. Serkan Revan, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Pense, Öğr. Gör. Dr. Ezgi Ertüzün, Öğr. Gör. Namık Kul, Öğr. Gör. Ahmet Gürsel Oğuz, Arş. Gör. Bekir Mehtap, Arş. Gör. Yusuf Barsbuğa ve Arş. Gör. Veysel Böge eşlik etti.

Rektör Prof. Dr. Şahin, sporcu ve antrenörleri tebrik ederek, Selçuk Üniversitesi'ni temsil ettikleri ve güzel başarılara imza attıkları için kendileriyle gurur duyduklarını ifade etti. Sporcuların büyük başarılara imza atmaları için gerekli her türlü desteği sağlamaya hazır olduklarını belirten Prof. Dr. Şahin, kuruluş aşamasını tamamlamak üzere olan Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü'nün de müjdesini verdi. Prof. Dr. Şahin, amaçları arasında sporcuları kulüp çatısı altında bir araya getirerek kendilerine daha çok imkan sağlama ve büyük başarılara vesile olmanın yer aldığını söyledi. Prof. Dr. Şahin, daha sonra öğrencilerin görüşlerini dinledi.

Rektör Prof. Dr. Şahin, futbol, futsal, basketbol, voleybol, hentbol, yüzme, eskrim, atletizm, güreş, boks, tenis, cimnastik, kick boks, wushu branşlarında aldıkları madalya ve kupalarıyla kendisini ziyaret eden sporculara çeşitli hediyeler takdim etti.

Son Güncelleme: 06.06.2016 13:31
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.