10 Haziran 2016 Cuma 15:38
Rus Askeri Gemisi Bir Ay Sonra Geri Döndü

Rus Donanması'na ait KIL-158 borda numaralı askeri vinç gemisi, İstanbul Boğazı'ndan geçerek Karadeniz'e açıldı. Aynı gemi yaklaşık bir ay önce boğazdan Marmara Denizi'ne geçmişti.

Rus askeri vinç gemisi, saat 10.00 sıralarında İstanbul Boğazı'na girdi. Gemi saat 12.30.'da Karadeniz'e açıldı. Geniş güvenlik önlemleri arasında boğazdan geçen geminin Türk bayrağı çekmesi dikkat çekti.

Geminin geçişine Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı bir gemi ile deniz polisi eşlik etti. Sahilde bulunan vatandaşlar da geminin geçişini ilgiyle takip etti.

Rus Donanması'na ait KIL-158 borda numaralı askeri gemi, 8 Mayıs'ta İstanbul Boğazı'ndan geçerek Marmara Denizi'ne doğru açılmıştı. Geminin yaklaşık bir ay önceki geçişi sırasında

güvertesinde üstü kamufle edilmiş 2 tank dikkat çekmişti.

Geminin geri dönüşünde ise kamufle edilmiş tankların olmadığı görüldü.

Son Güncelleme: 10.06.2016 15:38
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.