20 Haziran 2016 Pazartesi 12:28
Sahibinden Çekilmemiş Film Senaryosu

Film yapımcılarına ulaşamayan senaryo yazarı, ilginç bir yönteme başvurdu. Senaryo yazarı, internet üzerinden verdiği ilanla senaryosunu satışa çıkardı.

Senaryo ilanı satış sitesinin "İlginç İlanlar" köşesinde büyük ilgi çekti. "Sahibinden hiç çekilmemiş uzun metraj film senaryosu" başlığı verilen ilan, özellikle sosyal medyada yoğun ilgi gördü. İlan, açıklama metniyle de dikkatleri üzerine toplamayı başardı. İlan sahibi hiç çekilmemiş uzun metraj film senaryosunu 100 bin TL'den satışa sundu.

Metin ve reklam yazarları tarafından kaleme alınan senaryoyla ilgili ilan sahibi, ilanın açıklama bölümüne dizi/film sektörüne ilişkin görüşlerini eğlenceli bir dille göndermeler yaparak aktardı.

Senaryoyla ilgili olarak; "yazarken hiç sigara içilmemiş, ilham perisinin üzerinde bolca tepiştiği, muhtelif yerlerinde revizyon olan, örnek gösterebileceğimiz bir muadili olmayan, uzun metraj filmimiz var. Şairli, şiirli falan bir film. Satıyoruz. Baya böyle elma, armut gibi satıyoruz" yazan ilan sahibi, yapım şirketlerine ulaşamadıkları için senaryoyu internet satış sitesine koyduklarını belirtiyor.

Son Güncelleme: 20.06.2016 12:28
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.