11 Haziran 2016 Cumartesi 17:13
Sancaktepe'de 6 Çocuktan Haber Alınamıyor

Sancaktepe'de dün öğle saatlerinde ailelerinden izin alıp evden ayrılan 6 çocuktan haber alınamıyor. Polise haber veren aileler, endişeli gözlerle çocuklarının gelmesini bekliyor.

Edinilen bilgiye göre dün öğle saatlerinde B.İ Y. , S.Y., A.K., M.Ç., A.K. ve B.K.,

İsimli 6 arkadaş, birlikte vakit geçirmek için ailelerinden izin isteyip parkta buluştu. Çocuklardan bir daha haber alınamadı. Endişelenen aileler durumu hemen polise bildirdi.

Basın mensuplarına açıklama yapan A.K'nın annesi, "Bir hafta önce İzmit'e taşındık. Engelli bir çocuğum var. Onu hastaneye götürmek için İstanbul'a gelmiştik. Oğlum, arkadaşlarıyla görüşmek istediğini söyledi. Ben de "tamam" deyip parka götürdüm, çocukların hepsi oradaydı. Arabadan inerken Alper "çocuklar hepinizin çantası var, nereye tatile mi gidiyorsunuz? diye sordu. Bir saat kendisine müsaade verdim. Daha sonra aradım, "anne cumaya gideceğim" dedi, bir daha ulaşamadık. Çocukların hepsi bir birini tanıyorlar. Daha önce planlamışlar. Oğlum hepimiz perişan olduk, gelin artık. Kardeşini düşün oğlum, Zehra'yı düşün ve gel artık." diye konuştu.

Diğer bir çoğun ailesi de çocuklarının bir an önce evlerine dönmesini beklediklerini söyledi.

Son Güncelleme: 11.06.2016 17:13
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.