07 Haziran 2016 Salı 16:38
Şehit Polis Şehit Arkadaşını Bu Sözlerle Uğurlamıştı

Fatih Vezneciler'de bombalı araçla gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olan polisi memuru Emrah Pekdoğan'ın aylar önce şehit olan arkadaşı Gökhan Çakıcı'nın ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım yürekleri dağladı.

Fatih Vezneciler'de bugün sabah saatlerinde bombalı araçla gerçekleşen terör saldırısında 7 polis şehit oldu. Düzenlenen bombalı saldırıda Kırıkkale'li polis memuru Emrah Pekdoğan da şehit oldu. Şehit polis memuru Emrah Pekdoğan, sosyal medya hesabı Facebook hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Diyarbakır'ın şehit düşen polis memuru Gökhan Çakıcı'nın ardından şu sözleri yazmıştı: "Biz aşkı bu VATAN için can verenlerden öğrendik. Mekanın cennet olsun Gökhan'ım aslan devrem emanetin emanetimizdir. Kırşehir 12.dönem polis memuru Gökhan ÇAKICI."

Son Güncelleme: 07.06.2016 16:38
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.