07 Haziran 2016 Salı 23:53
Şehit Polisler Memleketlerine Uğurlandı

Vezneciler'de bombalı saldırı sonucu şehit düşen Çevik Kuvvet polisleri Yaşar Özlem, Duha Beker, Emrah Pekdoğan ve Ramazan Kırboğa'nın naaşları Atatürk Askeri Havalimanı'ndan törenle memleketlerine uğurlandı. Şehitlerin cenazeleri yarın toprağa verilecek.

Fatih Kalenderhane Mahallesi Şehzadebaşı Caddesi üzerinde Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü personelini taşıyan otobüsün geçişi sırasında bomba yüklü aracın patlatılması neticesinde 6 polis memuru şehit düşmüş, 5 vatandaş da hayatını kaybetmişti.

Şehit olan polis memurlarından Yaşar Özlem Afyonkarahisar'a, Duha Beker Yozgat'a, Emrah Pekdoğan Kırıkkale'ye ve Ramazan Kırboğa Kayseri'ye gönderildi. Şehitlerin naaşları memleketlerinde toprağa verilecek.

Şehit polis memurları Gökhan Topçu ve Kadir Cihan Karagözlü için Fatih Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Edirnekapı Şehitliği'nde toprağa verilecek.

Son Güncelleme: 07.06.2016 23:53
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.