02 Haziran 2016 Perşembe 18:43
Şehit Uzman Çavuş Akpınar, Tekbir Ve Dualarla Uğurlandı

Mardin'in Nusaybin ilçesinde devam eden operasyonlarda dün öğle saatlerinde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Akpınar (31) memleketi Elazığ'da son yolculuğuna tekbir ve dualarla uğurlandı.

Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik devam eden operasyonlarda Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Akpınar, Fırat Mahallesi'nde arama yapılan binaya döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu oluşan göçükte ağır yaralanmış, kaldırıldığı Nusaybin Devlet Hastanesi'nde yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştu. Şehit Uzman Çavuş Akpınar'ın cenazesi memleketi Elazığ'da İzzetpaşa Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Cenaze namazına Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, Elazığ Emniyet Müdürü Nihat işlek, askeri yetkililer, şehidin ailesi ve yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Şehidin babası İhsan Akpınar törende metanetini korurken, kardeşleri ve ağabeyi gözyaşlarını tutamadı. Şehidin 4 yaşındaki kızı Minel'in bir yakınının kucağında babasının tabutunun başına geetirilmesi cenazeye katılanları gözyaşına boğdu. İki çocuk babası şehit uzman çavuşun 1 yaşındaki oğlu Miran da yakınlarının kucağında cenazeye katıldı. Şehidin ağabeyi Ersan Akpınar şehidin cenazesini "Helal olsun sana gardaş" diyerek gözyaşları ile uğurladı.

Tekbirler ve dualar ile cenaze aracına taşınan şehit Uzman Çavuş Mehmet Akpınar'ın naaşı Harput'ta aile mezarlığında defnedildi.

Şehit Uzman Çavuş Akpınar, Tekbir Ve Dualarla Uğurlandı

Şehit Uzman Çavuş Akpınar, Tekbir Ve Dualarla Uğurlandı

Şehit Uzman Çavuş Akpınar, Tekbir Ve Dualarla Uğurlandı

Şehit Uzman Çavuş Akpınar, Tekbir Ve Dualarla Uğurlandı

Son Güncelleme: 02.06.2016 18:43
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.