12 Haziran 2016 Pazar 12:58
Simitçinin Cesedi Molozların Altında Bulundu

Beyoğlu Cihangir'de bir binanın 5. katında meydana gelen patlamada, bir simitçi hayatını kaybederken üzerine beton parçaları düşen taksinin sürücü Veysel Bulut ağır yaralandı.

Olay, sabah saat 07.00 sıralarında Cihangir, Firuzağa Meydanı, Defterdar Sokak'ta bulunan bir binanın 5. katında meydana geldi. Cihangir'in büyük bir bölümünden duyulan patlamanın ardından boş olduğu öğrenilen dairede yangın çıktı. Olay yerine polisin yanı sıra ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Patlamada dairenin ön duvarı parçalanarak etrafa dağıldı. Sokakta bekleyen bir taksinin üzerine beton parçaları düştü. Hurdaya dönen taksinin sürücüsü Veysel Bulut ağır yaralandı. Bulut, kaldırıldığı Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Patlamanın ardından çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından yaklaşık bir saat süren bir çalışmanın ardından söndürülürken, etrafa saçılan beton parçaları temizlenmeye başlandı. Bu sırada bir kişinin daha molozların altında kaldığı ortaya çıktı.

Simitçi olduğu öğrenilen Feridun Yükseltürk'ün cesedi, temizlik ekipleri tarafından beton parçalarının altında bulundu. Patlamanın doğal gaz sıkışmasından kaynaklanmış olabileceği iddia edildi. Polis ve itfaiye ekiplerinin olay yerindeki incelemeleri devam ediyor.

Son Güncelleme: 12.06.2016 12:58
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.