10 Haziran 2016 Cuma 10:18
Soylu: Yine Ciğerimizi Yaktılar

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Keçiören Belediyesi 7. Uluslararası Ramazan Etkinlikleri kapsamında Esertepe Mahallesi'nde düzenlenen iftara katıldı. Terör saldırılarını değerlendiren soylu, "Yine ciğerimizi yaktılar. PKK terör örgütü dahil, bu şer odaklarının her birini toprakların dibine kadar gömeceğiz" dedi.

Süleyman Soylu, Esertepe Mahallesi'nde katıldığı iftarda konuşmasına Allah'a şükrederek başladı. Keçiören Belediyesinin sokak iftarlarında sadece sofrayı paylaşmadıklarını kaydeden Soylu, "Gönüllerimizi, aslında derdimizi ve heyecanımızı paylaşıyoruz. Aslında hep birlikte geleceğimizi paylaşıyoruz" dedi.

"Yine ciğerimizi yaktılar"

İftar yemeğinde İstanbul ve Mardin'deki terör saldırılarına da değinen Soylu, şöyle konuştu:

"Dün, bugün, ondan önceki gün yine ciğerimizi yaktılar. Yine alçak terör eylemleriyle birlikte evlatlarımızı şehadete uğurladık. Hiç endişe etmeyin. Allah şahittir ki orada evlatlarımızın terörü bitirmek için ölümün üzerine nasıl gittiğini biliyoruz. Kararlılığımızdan bir gün dahi vazgeçmeyeceğiz. Ülkemizin birliğini ve beraberliğini bozmak isteyenlere ve terörle ülkemizin zenginleşmesini, özgürleşmesini ve ülkemizin etrafındaki coğrafyayla gelecekte buluşmasını engellemeye çalışanları, PKK terör örgütü dahil, bu şer odaklarının her birini toprakların dibine kadar gömeceğiz. Hiç kimsenin endişesi olmasın."

Bakan Soylu, Türkiye'nin huzur ülkesi olacağını ve bunu hep birlikte yapacaklarına değinerek, "Bu ülke ekonominin büyüdüğü bir ülke olacak. Bu ülke dağlarında türkü söylenilen, ovalarında halay çekilen ve hürriyetini ilelebet ilan eden bir ülke olacaktır, hiç kimsenin endişesi olmasın" ifadesini kullandı.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da, "Ramazanda hayır hasenat yapacağız. Fakire fukaraya sahip çıkacağız. Ramazan ayı kardeşlik, birlik ve beraberlik ayıdır" diye konuştu.

Son Güncelleme: 10.06.2016 10:18
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.