13 Haziran 2016 Pazartesi 15:28
Sultangazi'de Ramazan Akşamları

İstanbul Sultangazi'de düzenlenen Ramazan etkinliklerinde uzaktan gelen misafirler ağırlanıyor.

"Dünya Müslümanları Sultangazi"de projesi kapsamında dün akşam Makedonya ve Mali'den gelen misafirler, Sultangazililerle birlikte Ramazan coşkusuna ortak oldu.

Sultangazi Meydanı'nda düzenlenen, "Dünya Müslümanları Sultangazi'de" projesi kapsamında Makedonya ve Mali'den gelen misafirler, ağırlandı. Bu etkinlikte, Sultangazi Kent Konseyi ile Sivas ve Siirt hemşehri dernekleri de bu ülkelerden gelen misafirleri yalnız bırakmadı.

İftarın ardından 15 Müslüman ülkenin öğrencileri, açtıkları stantlarda kendi kültürlerini yansıtan ürünlerini satışa sundu. Makedonya ve Mali'den gelen sanatçılar da etkinlik kapsamında sahne aldı.

Atatürk Bulvarı üzerindeki etkinlik alanında ise Şair-yazar Hikmet Anıl Öztekin şiir dinletisi sundu. Sultangazililer, şairin şiirlerini hep ağızdan okuma fırsatı yakaladı.

Ramazan etkinliklerinin diğer konuk sanatçıları ise Bosna Hersek'in tanınmış isimlerinden Zeyd Şoto ile Makedonya'nın tanınmış sanatçısı Mesut Kurtiş ve Güneydoğu Anadolu'nun sevilen gruplarından Grup Tillo oldu.

Son Güncelleme: 13.06.2016 15:28
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.