13 Haziran 2016 Pazartesi 17:23
Taksim Meydanı'nda Koç Gezdirdi

İstanbul Beyoğlu'nda sokaklarda koç ile dolaşan Lokman Kürşat ilgi odağı oldu. Sıcaktan bunalan koçunu Gezi Parkı'ndaki havuza sokup serinleten Kürşat "Kınalı kuzumla dolaşmak en büyük zevkim. Kuzum tavuk ve balık etini de çok seviyor" dedi.

Evcil hayvanlarını sokakta gezdirenlere ilginç bir görüntü eklendi. 45 yaşındaki Lokman Kürşat'ın yanındaki koç ile Beyoğlu sokaklarında dolaşması vatandaşların ilgisini çekti. Taksim Meydanı'nda anıtın çevresindeki çitlere bağlanan koçu, özellikle bebek arabasındaki çocuklar hayranlıkla izledi. Bazı vatandaşlar da koçu sevip, fotoğrafını çekmeyi ihmal etmedi.

Lokman Kürşat, sıcaktan bunalan koçunu Gezi Parkı'ndaki havuza soktu. Havuzdan çıkan koç, silkelenerek suyu gövdesinden attı. Her fırsatta koçunun sırtını sıvazlayan Kürşat, "Balık ve tavuk eti ile midye yiyor. Lokantanın önünden geçerken tavuk eti yemeden önünden ayrılmıyor. Kınalı kuzum kahve ve çayı da çok seviyor. Gezi Parkı'ndan geçerken suyu görünce dayanamayıp atladı. Kuruduktan sonra Gezi Parkı'nda otlattım. Buradan yürüyerek Aksaray'a gideceğiz" dedi.

Son Güncelleme: 13.06.2016 17:23
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.