13 Haziran 2016 Pazartesi 15:38
Tartışmanın Sonu Ölümle Bitti

Samsun'da tartışma ile başlayan bıçaklı kavga ölüm getirdi. Canik ilçesi'ne bağlı Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde gerçekleşen olayda Adem Keskin (30) isimli vatandaş bacağından yaralandı. Olay mahaline çağırılan 112 Acil Servis ekiplerince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Keskin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay, Canik ilçesi'ne bağlı Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde gerçekleşti. Yol kenarında bekleyen Adem Keskin ile yanına yaklaşan bir araçtan inen, kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişiler arasında tartışma yaşandı. Bir süre sonra kavgaya dönüşen tartışmanın ardından bacağından yaralanan Keskin, sağlık ekiplerince yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Emniyet birimleri olayın faillerinin bulunup yakalanması için çevrede geniş çaplı soruşturma başlattı.

Son Güncelleme: 13.06.2016 15:38
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.