07 Haziran 2016 Salı 12:58
Tbmm Başkanı Kahraman: Kararlılığımız Devam Edecek

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman, İstanbul Vezneciler'de meydana gelen bombalı saldırı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Kahraman, saldırıların Türkiye'nin terörle mücadele kararlılığında en küçük bir zafiyet meydana getiremeyeceğini ifade etti.

İsmail Kahraman, şunları belirtti:

"Ülkemizin huzur ve güvenliğine kast eden hain eller, bu sabah da menfur emellerine ulaşmak için İstanbul'da büyük bir vahşet sergilemişlerdir. Eli kanlı caniler tarafından gerçekleştirilen bombalı saldırıda şehit olan polislerimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Milletimizin huzuruna kast eden insanlık düşmanı katiller, sinsice gerçekleştirdikleri saldırı ile halkımızın kendilerine duyduğu nefret duygularını bir kat daha artırmışlardır. Bu saldırılar, Türkiye'nin terörle mücadele kararlılığında en küçük bir zafiyet meydana getirmeyecektir. Terör ve teröristle mücadelede gösterdiğimiz kararlı tutumun, özgürlük, güvenlik dengesi temelinde devam edeceğini özellikle belirtmek isterim. Güvenlik güçlerimiz, milli bütünlüğümüze kastedenlere hak ettikleri cevabı her yerde vermeyi sürdüreceklerdir."

Son Güncelleme: 07.06.2016 12:58
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.