08 Haziran 2016 Çarşamba 16:48
Terörün İzleri Temizlendi

Fatih Vezneciler'de 6 polisin şehit olduğu, 5 kişinin hayatını kaybettiği, 36 kişi de yaralandığı saldırıdan sonra trafiğe kapatılan Şehzadebaşı Caddesi'nde çalışmalar tamamlandı.

Polisin çalışmasını bitirmesinin ardından saat 04.00 sıralarında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler, su tankerleri ile çevreyi yıkadı. Çevredeki saksılara ve yol kenarlarına çiçekler eken ekipler terörün izlerini temizledi.

Patlama noktasına bakan ön cephesinde büyük hasarın meydana geldiği Celal Ağa Oteli'ne de perde çekildi. Başbakan Binali Yıldırım'ın ziyaretinin ardından cadde araç ve yaya trafiğine açıldı. Çevrede zarar gören iş yerlerine de Türk bayrağı asıldı. Patlamanın yaşandığı yerde hasar gören asfaltın yenilendiği dikkat çekti.

Son Güncelleme: 08.06.2016 16:48
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.