07 Haziran 2016 Salı 11:23
Tır Metrobüs'e Çarptı: 28 Yaralı

Küçükçekmece'de sabah saatlerinde hafriyat TIR'ı metrobüse çarptı. TIR'ın yan yattığı kazada metrobüs yolcusu 28 kişi yaralandı. Kaza sonrası İstanbul trafiği durma noktasına geldi.

Küçükçekmece E-5 Karayolu, Avcılar istikametinde, saat 08:30 sıralarında seyir halindeki hafriyat TIR'ının sürücüsü, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Metrobüs yoluna giren TIR, Topkapı istikametinde seyir halinde olan metrobüse çarparak yan yattı. Çarpmanın etkisiyle hafriyat kamyonunda bulunan taş ve toprak metrobüsün içine doldu. Meydana gelen kazada 28 kişi yaralanırken, çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Yaralılar ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı.

Kaza nedeniyle E-5 Karayolu'nda araç trafiği durma noktasına gelirken, metrobüs seferleri her iki yönde de yapılamadı. İtfaiye ve belediye ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren çalışmasının ardından kaza yapan araçlar yoldan kaldırıldı. Yola dökülen hafriyat iş makinesiyle kaldırılarak araç trafiği kontrollü olarak yeniden açıldı.

Son Güncelleme: 07.06.2016 11:23
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.