13 Haziran 2016 Pazartesi 08:33
Tsk: Daeş Hedefleri Vuruldu

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Genelkurmay Başkanlığı, terör örgütü DAEŞ'e bağlı hedeflerin fırtına obüsleri ve hava harekatı ile vurulduğunu açıkladı.

TSK'dan yapılan açıklamada, "12 Haziran 2016 tarihinde, Suriye kuzeyinden Türkiye'ye yönelik atış hazırlığında olduğu tespit edilen DAEŞ terör örgütüne ait üzerinde Katyuşa roketleri bulunan araç, bina ve havan mevziilerinden oluşan 3 hedefe, sınırda konuşlu bulunan Fırtına obüsleri ile atış yapılmıştır. Ayrıca Koalisyon uçakları tarafından Tughali bölgesine bir hava harekâtı icra edilmiştir. Yapılan atışlar ve hava harekâtı neticesinde; ilk tespitlere göre 5 DAEŞ terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilmiş, üzerinde Katyuşa roketlerinin bulunduğu bir araç, DAEŞ terör örgütüne ait tahkim edilmiş 2 bina ve 2 havan mevzii imha edilmiştir. Ayrıca DAEŞ terör örgütü kontrolünde bulunan Kafrah güneyinde bulunan Hamzat yerleşim yeri muhaliflerin gün içerisinde yaptıkları saldırılar neticesinde muhaliflerce ele geçirilmiştir" denildi.

Son Güncelleme: 13.06.2016 08:33
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.