12 Temmuz 2016 Salı 15:45
Türk Hava Yolları, Son Altı Yıldır Avrupa'nın En İyisi

"Havacılık sektörünün Oscarları" olarak nitelendirilen Yolcu Tercihleri Ödülleri yine Türk Hava Yolları'nın oldu. Yaptığı bağımsız araştırmalarla havayolu şirketlerini ödüllendiren Skytrax, geçtiğimiz beş yılda olduğu gibi bu yıl da Türk Hava Yolları'nı, "Avrupa'nın En İyi Havayolu Şirketi" ilân etti.

Bu yılki Skytrax sonuçlarına göre, "En İyi Business Class İkram Servisi", "En İyi Business Class Özel Yolcu Salonu İkramı" ve "Güney Avrupa'nın En İyi Havayolu Şirketi" ödülleri yine Türk Hava Yolları'nın oldu.

'Turkish Airlines Lounge Istanbul'un ikram konsepti, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Türk Hava Yolları'na, dünya sıralamasında "En İyi Business Class Özel Yolcu Salonu İkramı" ödülünü kazandırdı.

Türk Hava Yolları'nın, Business Class yolcularına sunulan "Flying Chef" hizmeti ve yenilenen ikram konsepti de 2013 ve 2014 yıllarında olduğu gibi yine bu yıl da dünya sıralamasında "En İyi Business Class İkram Servisi" ödülünün sahibi oldu. Bayrak taşıyıcı havayolu aynı zamanda, Avrupa'da bulunduğu bölgenin en iyisi seçilerek peş peşe sekizinci kez "Güney Avrupa'nın En İyi Havayolu Şirketi" unvanına sahip oldu.

Ödüller, Londra'da düzenlenen törende Skytrax CEO'su Edward Plaisted tarafından Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı'ya verildi.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı ödül töreninde yaptığı açıklamada; "Lâyık görüldüğümüz bu ödül, yalnızca Türk Hava Yolları'nın değil, aynı zamanda Türk Sivil Havacılığının başarısı, hepimizin ortak paydası. Geçtiğimiz altı yıl boyunca, dünya genelindeki yolcular tarafından "Avrupa'nın En İyi Havayolu Şirketi" seçilmek bizler için son derece gurur verici. Bu gurur, 40.000'in üzerinde çalışanımız ve iş ortaklarımızın yer aldığı büyük ailemizin her bir ferdinin haklı gururu. Bu ödül ve tabii ki diğerleri, farklı ve yenilikçi hizmet anlayışımız ile dünyanın en iyi havayolu şirketi olma hedefimiz doğrultusundaki ilerleyişimizde önemli birer teşvik unsuru. Bizlere bugün burada bu mutluluğu yaşatan, Türk Hava Yolları ailesinin çalışkan bireyleri başta olmak üzere, markamızı bir istikrar sembolü hâline getiren daimi velinimetimiz yolcularımıza sonsuz teşekkür ediyor ve daha uzun yıllar bu başarıya ortak olacağımızın taahhüdünü buradan da yenilemek istiyorum." dedi.

Türk Hava Yolları, Son Altı Yıldır Avrupa’nın En İyisi

Türk Hava Yolları, Son Altı Yıldır Avrupa’nın En İyisi

Son Güncelleme: 12.07.2016 15:45
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.