21 Şubat 2018 Çarşamba 12:54
Tuşba kaymakamlığı bayan kursiyerleri sinemaya götürdü

Van merkez Tuşba Kaymakamlığı, Aile Destek Merkezi’nde (ÂDEM) kurs gören bayan kursiyerleri ücretsiz olarak sinemaya götürdü.

Tuşba Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Başkanlığına bağlı Tuşba Aile Destek Merkezi’nde (ÂDEM) kurs gören bayan kursiyerleri ücretsiz olarak sinemaya götürdü. Tuşba Kaymakamlığına ait servis araçları ile Tuşba Aile Destek Merkezi’nden sinemaya getirilen bayanlara, başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Büşra Develi ve Alihan Türk Demir’in yer aldığı “Hadi be Oğlum” filmi izlettirildi. Filmi ilgiyle izleyen kursiyer bayanlar, bu imkânı kendilerine sunan Tuşba Kaymakamı Meral Uçar’a teşekkür ettiklerini belirttiler. Sinema gösterimi sırasında bayanlara patlamış mısır ve içecek ikram edildi.

Son Güncelleme: 31.12.2020 22:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.