09 Haziran 2016 Perşembe 18:23
Ümraniye'de Korkutan Yangın

Ümraniye'de 10 katlı bir binada çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu. Binanın 5. katında uyuşturucu bağımlısı bir kişi tarafından çıkartıldığı iddia edilen yangın, itfaiye ekipleri tarafından büyümeden söndürüldü.

Yangın saat 16.30 sıralarında Aşağı Dudullu Mahallesi, Hicran Sokak'taki bir binada çıktı. İddialara göre, uyuşturucu madde kullanan A.Ç.'nin (23) evini ateşe vermesiyle başlayan yangın kısa sürede büyüdü. Alevleri gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri gönderildi.

Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, dar sokaklar ve yol üzerine park edilen araçlar nedeniyle yangına müdahale etmekte güçlük çekti. Uzun uğraşlar sonucu sokağa girebilen itfaiye ekipleri, yaklaşık bir saat süren çalışmadan sonra alevleri söndürdü.

Ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığı yangında maddi hasar meydana geldi. Yangına neden olduğu iddia edilen A.Ç. ise dumandan etkilendiği için hastaneye kaldırıldı. Yangınla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Son Güncelleme: 09.06.2016 18:23
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.