09 Haziran 2016 Perşembe 17:38
Vezneciler Normale Dönüyor

Fatih Vezneciler'de önceki gün meydana gelen bombalı saldırının izleri silinmeye çalışılıyor. Caddedeki esnaf dükkanlarını temizleyerek hayata kaldığı yerden devam etmek istiyor. Gözyaşlarına boğulan Ahmet Atasoy, "Biz kime ne yaptık? Devletimiz, milletimiz sağ olsun." dedi.

Vezneciler'deki terör saldırısında 6 polis şehit olmuş, 5 vatandaş da hayatını kaybetmişti. Saldırıda caddedeki dükkanlar kullanılmaz hale geldi. Esnaf yaralarını sarmaya çalışıyor. Dükkanlar temizleniyor, camlar yeniden takılıyor.

Binalarda oluşan hasarlardan ziyade şehitlere ve ölenlere üzüldüklerini belirten esnaf Fahri Öney, "Cana geleceğine mala gelsin. İki taraflı mağduriyet yaşadık. Yaralıların akıbetleri belli değil. 3 gündür cam parçalarını temizlemekle uğraşıyoruz. Hala bitiremedik. Normale döndürmeye çalışıyoruz. Hayat devam ediyor. Bir şekilde normale dönecek. Hasar tespitleri yapıldı." diye konuştu.

Patlamanın çok yakında olduğunu ifade eden esnaf Remzi Aslan, da şöyle konuştu: "Canımız sağ malımız gitsin. Devletimiz malımızı karşılıyor. Şehitlerimiz var. Yoksa malda bir şey yok. Mal yerine gelir. Şehitlerimiz olduğu için üzüntülüyüz. Esnaf halini düzeltmeye çalışıyor."

Abdülnasır Vatansever, "Biz böyle ufak tefek şeylerle yıkılmayız. Bütün dünyaya da bunu gösteririz. Bizim canımız malımız vatanımıza dinimize feda olsun. Herhangi bir rahatsızlığımız yok. Dimdik ayaktayız. Hayat devam ediyor. Bu ülkede yaşıyoruz." dedi.

Gözyaşlarını tutamayan Ahmet Atasoy, duygularını şöyle dile getirdi: "Bunun izleri zor silinir. Silinecek bir şey değil. Bizim günahımız yok. Onların da günahı yoktu. Devlet sağ olsun. Başka bir şey yok milletimiz sağolsun."

Son Güncelleme: 09.06.2016 17:38
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.