10 Ağustos 2015 Pazartesi 15:55
Hakkari-Çukurca karayolunda patlama

HAKKARİ   - Hakkari-Çukurca karayoluna teröristlerce döşenen patlayıcı, askerlerin mayın araması yaptığı sırada uzaktan kumandayla patlatıldı. 

Edinilen bilgiye göre, Hakkari-Çukurca karayolunun 12'nci kilometresinde mayın arama tarama faaliyeti yürüten askerlerin geçişi sırasında, teröristlerce yola döşenen 2 patlayıcı uzaktan kumandayla infilak ettirildi.

Patlayıcının askerlerin geçişi öncesinde infilak etmesi nedeniyle can kaybı ve yaralanma yaşanmadı.

Olayın ardından bölgeye sevk edilen ekipler, çevrede yoğun güvenlik önlemi alarak karayolundaki arama tarama faaliyetine devam etti. Bu sırada karayoluna tuzaklanan ve diğer iki patlayıcıdan daha etkili olduğu değerlendirilen bir başka bomba düzeneği tespit edildi. 

Güvenlik güçleri, patlayıcının etkisiz hale getirilmesi için Hakkari-Çukurca karayolunu ulaşıma kapattı. Hakkari Dağ Komando Tugay Komutanlığından kalkan helikopterlerin de havadan güvenliği sağladığı görüldü.

Son Güncelleme: 10.08.2015 15:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.