20 Ekim 2015 Salı 22:46
Hakkari Valilik konuşması

Hakkari Valiliği, bir gazetedeki köşe yazısında yer alan "özel harekat polisinin kolunun koptuğu ve bulunamadığı" yönündeki bilginin asılsız olduğunu bildirdi. 

Valilikten yapılan açıklamada, bir gazetedeki köşe yazısında, "özel harekat polisinin kolunun koptuğu ve bulunamadığı" yönünde bilgi yer aldığı belirtildi. 

İddia edilen hususun gerçeği yansıtmadığı, yazının kamuoyunu yanlış bilgilendirme ve devlet kurumlarını aciz göstermeye yönelik olduğu ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"İlimiz genelinde güvenlik güçlerimiz kararlılıkla gece gündüz demeden, cansiparane terörle mücadeleye devam etmektedir. Yazıda bahsedilen 'özel harekat polisinin kolunun koptuğu ve bulunamadığı' bilgisi tamamen asılsız olup, ilimizde böyle bir olay vuku bulmamıştır. Ayrıca ilimiz genelinde bekar emniyet personeli için hem polisevi hem de lojmanlarda yeterli sayıda barınma yeri bulunmaktadır."

Son Güncelleme: 20.10.2015 22:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.