11 Aralık 2015 Cuma 10:44
Hakkari'de el sanatları sergisi

Vali Yakup Canbolat'ın eşi Ayşegül Canbolat, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) bünyesinde faaliyet gösteren Aile Destek Eğitim Merkezlerince açılan el sanatları sergisine katıldı.

Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen serginin açılışına katılan Canbolat, Vali Yardımcısı Bekir Abacı, eşi Fendiye Büşra Abacı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Vedat Ali Ertuş, kurum amirlerince karşılandı.

Ardından Canbolat ve Abacı, dezavantajlı yoksul kadınların toplumsal entegrasyonunun artırılması amacıyla Dağgöl ve Bulak mahallelerindeki Aile Destek Eğitim Merkezlerinde açılan pastacılık, nakış, trikotaj, giyim, giyim modelistliği ve el sanatları kurslarına katılan 119 kursiyerlerce yapılan ürünlerin yer aldığı serginin açılışına katıldı.

Sergiyi gezen Abacı, kursiyerleri hazırladıkları birbirinden güzel el emeği göz nuru ürünlerden dolayı tebrik etti.

Sergi iki gün boyunca açık kalacak. 

Son Güncelleme: 11.12.2015 10:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.