03 Şubat 2018 Cumartesi 11:08
Hakkari Ak Parti İl Başkanı Emrullah Gür Şemdinli’de ziyaretlerde bulundu

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür ve beraberindeki partililer Hakkari’nin Şemdinli ilçesi Derecik beldesinde ziyaretlerde bulundu.

Başkan Gür ve beraberindekiler Derecik beldesinde Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya ve partililer tarafından karşılandı. Yaklaşık bir hafta önce Hakkari-Van karayolunda meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden vatandaşın ailelerine taziye ziyaretinde bulunarak başsağlığı dileyen Başkan Gür, Derecik beldesi ve beldeye bağlı köylerde ziyaretinin ardından ilçeye geçti. Parti yöneticileri ile ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Fuat Türkman’nı makamında ziyaret eden Başkan Gür ve beraberindekiler, Şemdinli ilçe başkanlığı ziyaret ederek partililer ile bir araya geldiler. Burada konuşan Başkan Gür, ”Bizler Genel Başkan ve Cumhurbaşkanımızın dediği gibi halkımıza hizmet için varız, halkımıza her ne kadar hizmet edersek azdır. Biz Ak Parti ailesiyiz. Cenabı Allah hepinizden razı olsun. Burada bizi en güzel şekilde karşılayan Şemdinli halkına teşekkür ederim” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.