13 Şubat 2018 Salı 09:27
Hakkari'de İlk Kadınlara Özel Spor Salonu Hizmete Açıldı

Hakkari’de ilk defa kadınlara özel olarak hizmet verecek “Bounce Fit Spor Kulübü” adı altında bir iş yeri hizmete açıldı.

Bulak Mahallesi Namık Erdoğan Caddesi Erdoğan Apartmanı’nda kadın girişimci Eda Yiğit tarafından hizmete açılan “Bounce Fit Spor Kulübü” adlı iş yerinde zumba, pilates, step aerobik, trambolin, funny jumps ve oryantal gibi eğlenceli aktivitelerinin yapıldığı belirtildi. İşletmecisinden spor hocalarına kadar Bounce Fit Spor Kulübü’ndeki herkesin kadın olduğunu belirten girişimci Eda Yiğit, kadınların utanmadan sıkılmadan kendi hemcinsleriyle spor yapmanın mutluluğunu burada yaşadığını söyledi. Yiğit, “Bayanlar spordan sonra spor kulübünün kendi kafeteryasında çay ve kahve içerek sporun yorgunluğunu atıyor. Spora başlamadan önce boy ve kilo ölçüler ile yağ oranı ölçümü yapılıp, her hafta düzenli olarak ölçümlerin takibi yapılıyor. Hakkari halkı hizmetin en iyisine layıktır. Bounce Fit Spor Kulübü sadece bayanlara hizmet veriyor. 30’a yakında bayan üyemiz bulunmaktadır. Her gün saat 15.00 ile 22.00 arasında hizmet vereceğiz. Tüm bayanları yeni iş yerimize bekliyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.