25 Ocak 2018 Perşembe 12:27
Hakkari polisinden hastalara ziyaret

Hakkari Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, bilgilendirme ve önleme faaliyetleri kapsamında hastanede yatmakta olan hastaları ziyaret ederek hediyeler verdiler.

Hakkari 3. Sınıf Emniyet Müdürü Yakup Akı, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Büro Amiri Komiser Halil İbrahim Avşar ve beraberindekiler, vatandaşlara yönelik polis halk ve ilişkilerini geliştirmek ve terör olaylarının önlenmesi kapsamında Hakkari Devlet Hastanesinde yatmakta olan hastaları ziyaret ederek, bilgilendirme çalışması yayıp hastalara değişik hediyeler verdiler.

Polisleri karşısında gören hastalar ise, ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür ettiler. Hakkari 3. Sınıf Emniyet Müdürü Yakup Akı ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Büro Amiri Komiser Halil İbrahim Avşar beraberinde götürdükleri değişik hediyeleri kendi elleriyle hastalara takdim ettiler.

Hastanede yatmakta olan çocuklarla yakından ilgilenen polis memurları; onlara bebek, yetişkinlere ise çikolata ve değişik hediyeler verdiler. Hastanede yatmakta olan yaklaşık 150 hastayı ziyaret eden ekipler, daha sonra da hastane çalışanlarını ziyaret ettiler.

Polis ekiplerine Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Akay Edisoy, Sağlık Hizmetleri Müdürü Mustafa Yoldaş, İdari ve Mail Hizmetler Müdürü Nejdet Demir, Yardımcısı Emin Şimşek, İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Daire Başkanı Hanife Üzeltaş, Kamu Hastaneleri Daire Başkan Yardımcısı Muharrem Dündar eşlik etti.

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü yetkilileri, Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliğinin sürdürülmekte olan çalışmalarının daha verimli ve etkin bir şekilde icra edilerek, önceki faaliyetlerin devamının sağlanması için çalışmalarını sürdürdüklerini belirttiler. Yetkililer, “Özellikle terör olaylarının önlenmesi için sokakta vatandaşları bilgilendirilerek suçlu profilleri, hareket tarzları ve eylem şekilleri hakkında farkındalık oluşturulması, hızlı ve doğru bilgi kaynakları oluşturulması, il genelinde huzur ve güvenin kalıcı ve sürdürülebilir hale getirilmesi amacıyla ‘Biz Bir Aileyiz’ projesi adı altında ilimizde ikamet eden ailelerimize ve vatandaşlarımıza yönelik polis-halk ve ilişkilerini geliştirmek, vatandaşlarımıza güvenlik konusunda onlara en yakın devlet eli olduğumuzu hissettirmek amacıyla ziyaretler gerçekleştirdik. Bu kapsamda, Hakkari Devlet Hastanesinde çeşitli sebeplerden dolayı yatmakta olan yaklaşık 150 hastamıza ve refakatçilerine yönelik ziyaret gerçekleştirdik ve kendilerine değişik hediyeler verdik” dediler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.