25 Ocak 2018 Perşembe 16:48
Hakkari’de ‘İl Koordinasyon Kurulu’ toplantısı

Hakkâri Valiliği 2018 Yılı 1. Dönem İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı.

Valilik konferans salonunda Vali Cüneyit Orhan Toprak başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, devam eden yatırımlar ile yapılması planlanan hizmetler ele alındı. Toplantıda konuşan Vali Cüneyit Orhan Toprak, bu toplantıların yapılmasındaki maksadın il genelindeki yatırımlarla ilgili koordinasyonu gerektiren konuların görüşülmesi olduğunu ifade etti.

Vali Toprak, daha sonra toplantıya katılan yatırımcı kuruluşların bölge ve il müdürlerinden yaptıkları ve yapacakları hizmetlerle ilgili bilgi aldı.

Toplantıya Hakkâri Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Vali Yardımcısı Mehmet Nurullah Karaman, Yüksekova Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Şemdinli Kaymakamı Muhammet Fuat Türkman, Çukurca Kaymakamı Temel Ayca, Karayolları 11. Bölge Müdürü A. Turan Gülşah, DSİ 17. Bölge Müdürü Yunis Şenol, Tapu ve Kadastro 15. Bölge Müdürü Yücel Serdar ile yatırımcı kuruluşların bölge ve il müdürleri katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.